ONZE NIEUWSTE VACATURES:

Michelle

“Ik werk graag voor BDE. Ze communiceren tijdig wanneer er werk is en houden rekening met mijn kwaliteiten. Ook kan ik altijd bellen of langskomen wanneer ik vragen heb.”

Open sollicitatie

Upload CV (niet verplicht)

Alle persoonsgegevens worden verwerkt volgens onze privacyvoorwaarden.

Ben jij op zoek naar een leuke baan?

Dan zit je bij BDE goed! We kunnen jou bemiddelen naar de tofste banen in de productie, logistiek en techniek. We bieden vast werk, tijdelijk werk, fulltime- en parttime banen van lbo- tot hbo niveau. Wat je ook zoekt, we kunnen je altijd helpen. BDE is Betrouwbaar, Daadkrachtig en Eigenzinnig. BDE is er voor jou!
.
We gaan altijd voor persoonlijk contact, wij willen jou écht kennen. Bemiddelt BDE jou naar een baan in de productie, logistiek en techniek? Dan heb je bij goed functioneren uitzicht op een vast contract. Naast uitstekende arbeidsvoorwaarden en een goed salaris is er altijd de mogelijkheid om opleidingen en trainingen te volgen, bijvoorbeeld VCA of een heftruckcertificaat.

Zo werkt 't bij BDE

Dit is BDE!

Bij BDE kennen we jou bij naam. Persoonlijke aandacht is bij ons super belangrijk. Zo plannen we altijd vrijblijvend een afspraak met je in kijken we naar jouw wensen en talenten. We zijn een kleinschalig uitzendbureau met grote mogelijkheden. We zijn Betrouwbaar, Daadkrachtig en Eigenzinnig!

Betrouwbaar

Daadkrachtig

Eigenzinnig

Open sollicitatie

Upload CV (niet verplicht)

Alle persoonsgegevens worden verwerkt volgens onze privacyvoorwaarden.